Kunst & Curiosa en militaria

Open inloopdag voor Kunst & Curiosa en Militaria


Elke donderdag bent u tussen 10.00 en 16.00 uur welkom tijdens onze open inloopdag bij ons op kantoor voor een gratis en vrijblijvende taxatie van Kunst & Curiosa en Militaria. U hoeft hier geen afspraak voor te maken, u kunt gewoon binnenwandelen. U krijgt dan gratis een waardebepaling van onze experts. Aansluitend krijgt u advies wat u er het beste mee kunt doen als u uw stukken van de hand wil doen. Maar wellicht wilt u gewoon eens weten wat u in handen heeft.Ook handig als u de waarde wil weten voor de verzekering of voor een eerlijke verdeling bij een nalatenschap.

  

Welke zaken kan ik laten taxeren?

Een greep van wat we zoal voor u taxeren:

Kunst & Curiosa:
Gouden sieraden en voorwerpen - 
Gouden horloges - Edelstenen en mineralen Zilveren sieraden en voorwerpen Zilveren miniaturen Tasbeugels en beursjes Diverse sieraden Diverse horloges Etsen, gravures en schilderijen Militaria - Krissen en diversen Iconen Muziekinstrumenten en diversen Oude documenten Oude boeken Diverse boeken, documenten en prenten Koningshuis Glaswerk Swarovski Wijnen Gewichten en weegschaaltjes Tin, koper, brons en divers Verzilverde- en vergulde voorwerpen Ethnografie Bustes en beelden Beeldjes en poppen Ansichtkaarten, foto’s en divers Speelgoed en spellen Strips en diversen Modelbouw Microscopen Oude tegeltjes Porselein, aardewerk en divers Curiosa Oude aandelen - etc.

Militaria:
Helmen - Uniformen - Wapens in de ruimste zin des woords - Documenten - Emblemen en schouderstukken - Medailles en onderscheidingen - etc. Kortom, alles wat met de militaire wereld te maken heeft

Als u er niet zeker van bent of wij van een specifiek stuk verstand hebben kunt u uiteraard altijd even van te voren contact met ons opnemen.

 

Mijn stukken zijn bekeken en ik wil ze eigenlijk van de hand doen.

 

Veiling

Als u uw stukken van de hand wilt doen zullen we bijna altijd adviseren ze in te brengen bij onze grote internationale veilingen. Uw stukken worden dan opgenomen in onze rijk geïllustreerde catalogus en daarnaast uitgebreid op internet gepresenteerd. Onze klanten bieden vervolgens mee in de zaal, per telefooon en uiteraard live via ons online biedsysteem op www.mpoauctions.com. Op die manier bereikt u een uitgebreid publiek, waardoor u verzekerd bent van de beste prijs. Alvast succes op de veiling!
 

Heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

 nvmh | kngmp
MPO © 2019