Uw gouden en zilveren sieraden

Uw gouden en zilveren sieraden kunnen veel geld waard zijn.Gratis taxatie


Elke donderdag bent u tijdens 10.00 en 16.00 uur welkom tijdens onze open inloopdag bij ons op kantoor voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw sieraden  U hoeft hier geen afspraak voor te maken en u krijgt gratis een waardebepaling en advies van onze experts.
Zo weet u wat u heeft en wat het waard is. Wel zo handig om te weten voor het geval u uw sieraden van de hand wilt doen. Ook handig als u de waarde wil weten voor de verzekering of voor een eerlijke verdeling bij een nalatenschap.


Ik wil mijn sieraden van de hand doen. Wat nu?


Als u uw sieraden van de hand wilt doen kunnen onze taxateurs u adviseren hoe u de beste prijs krijgt voor uw waardevolle stukken. Dit kan via onze grote internationale veilingen of via directe verkoop aan ons.
 

Veiling

In veel gevallen is het raadzaam om uw sieraden in te zenden voor een van onze grote internationale veilingen. Denk hierbij aan gouden en zilveren ringen, zilveren miniatuurtjes, hangers, colliers, broches, kettingen, armbanden, oorbellen, horloges, etc. Uw sieraden worden opgenomen in onze rijk geïllustreerde catalogus en daarnaast uitgebreid op internet gepresenteerd. Onze klanten bieden vervolgens mee in de zaal, per telefooon en uiteraard live via ons online biedsysteem op www.mpoauctions.com. Op die manier bereiken uw sieraden een uitgebreid publiek, waardoor u verzekerd bent van de beste prijs voor uw stukken. Ook sieraden die niet van goud of zilver zijn verkopen heel goed via onze veilingen, denk hierbij aan bloedkoraal, diamanten, robijnen, briljantjes, granaten colliers en armbanden, parelkettingen, parelmoer, koetsiershorloges, etc.

Directe verkoop

In sommige gevallen is het verstandiger om uw sieraden direct te verkopen. We verwachten dan bijvoorbeeld geen hogere opbrengst op de veiling omdat uw sieraad beschadigd is. Wellicht heeft u geen tijd of soms ook geen mogelijkheid om de veiling af te wachten en dienen uw kostbaarheden meteen verkocht te worden. Ook dat kan bij ons. U kunt dit direct met de taxateur afhandelen, uiteraard na taxatie.


U ziet dat we u op diverse manieren van dienst kunnen zijn. Laat u goed informeren en maak gebruik van onze gratis taxatie, want voor een haastige spoed zijn uw sieraden te kostbaar!Heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

nvmh | kngmp
MPO © 2018