Online veiling

PRE-BID


MPO presenteert de nieuwe, online manier van schiftelijk bieden. Het heet Pre-bid. U geeft uw biedingen op in een online biedsysteem, waardoor u geen biedbriefje meer hoeft in te vullen en naar ons te mailen, te faxen of te sturen, zodat er geen zaken mis kunnen lopen. Tevens krijgt u bij een bieding meteen te zien of u de hoogste bieder bent.
Wordt u overboden, dan krijgt u hier direct melding van en kunt u evt. uw bod nog ophogen om verzekerd te zijn dat u de hoogste bieder bent.

U kunt tot kort voordat de veiling begint uw biedingen online doorgeven. U dient zich hiervoor wel eerst te registreren, pas nadat een medewerker van MPO u in het systeem heeft goedgekeurd kunt u aan de slag (u krijgt hier per e-mail melding van).

Wilt u registreren en online biedingen opgeven voorafgaand aan de veiling? 
Klik dan hier.
Registreer tijdig, indien u niet 24 uur vantevoren aan meldt, kan het zijn dat u niet meer in het systeem wordt opgenomen voor de lopende veiling.


LiveBid


Live bieden vanuit uw eigen omgeving
MPO biedt de nieuwe manier van veilen aan, waardoor u van huis uit live mee kunt bieden met de veiling die op datzelfde moment plaatsvindt in het kantoor van MPO. Dankzij de webpagina en audio van de veilingmeester is het alsof u zelf aanwezig bent in de zaal
Op het moment dat de veiling begint kunt u via internet live meebieden, ongeacht waar u bent. Het enige dat u nodig heeft is een werkende internetverbinding.

 

Wij raden aan het LiveBid systeem te draaien in een recente browser. Indien u ook mee wilt luisteren met de veiling, dan dient u een browser te gebruiken die Flash plug-in ondersteunt.
 
Als u al geregistreerd staat in www.mpoauctions.com dan kunt u aangeven dat u live wilt mee bieden tijdens een van onze veilingen. Dit dient u voor elke veiling, waarbij u wilt bieden via de computer, aan te geven. Een van de medewerkers van MPO zal dan uw aanmelding verwerken in ons LiveBid systeem. U krijgt melding zodra u in het systeem bent opgenomen om te kunnen bieden.
 

Registreren

Allereerst dient u zich aan te melden. Na het registreren ontvangen wij een email van het systeem, waarna wij goedkeuring geven aan uw aanmelding. Pas hierna kunt u bieden. 
Klik hier om te registreren.  
Wilt u zien hoe u zich moet registreren en hoe het werkt? Kijk dan op https://www.mpoauctions.com/nl/live/info
 

Meekijken tijdens de veiling

Wanneer u de veiling wilt volgen om te zien hoeveel uw beboden of ingezonden kavels opbrengen tijdens de veiling, dan kunt u de veiling eenvoudig volgen zonder in te loggen of een account aan te maken.
Het enige dat u hoeft te doen, is gaan naar www.mpoauctions.com en de knop 'MEEKIJKEN' aanklikken.


 

 

  

 

 

 


 

 


nvmh | kngmp
MPO © 2017