Sieraden, kunst en curiosa

Sieraden, kunst en curiosa


Ergens slingert nog dat oude bronzen beeld van opa op zolder. Waar zijn die oude sieraden van ma eigenlijk gebleven? Dat Chinese vaasje op de kast, is dat tegenwoordig nog wat waard? Zijn die zilveren miniatuurtjes en die oude kandelaar nog in trek bij verzamelaars of ... Herkenbaar?
 
U bent niet de enige met vragen over kunst, gouden en zilveren voorwerpen, Aziatisch aardewerk of curiosa in het algemeen. Vaak geërfd, gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?
 
Om die vraag te beantwoorden, organiseert de MPO regelmatig een GRATIS TAXATIEDAG in het land. Wie op  een van deze dagen zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak langskomen. Tevens kunt u deze dag uw stukken inzenden voor onze internationale veilingen. Een greep van wat we zoal voor u taxeren:

Gouden sieraden en voorwerpen - Gouden horloges - Edelstenen en mineralen - Zilveren sieraden en voorwerpen - Zilveren miniaturen - Tasbeugels en beursjes - Diverse sieraden - Diverse horloges - Etsen, gravures en schilderijen - Militaria - Krissen en diversen - Iconen - Muziekinstrumenten en diversen - Oude documenten - Oude boeken - Diverse boeken, documenten en prenten - Koningshuis - Glaswerk - Swarovski - Wijnen - Gewichten en weegschaaltjes - Tin, koper, brons en divers - Verzilverde- en vergulde voorwerpen - Ethnografie - Bustes en beelden - Beeldjes en poppen - Ansichtkaarten, foto’s en divers - Speelgoed en spellen - Strips en diversen - Modelbouw - Microscopen - Oude tegeltjes - Porselein, aardewerk en divers - Curiosa - Oude aandelen - etc.

Hieronder vindt u een overzicht van alle taxatiedagen voor Kunst, Sieraden, Militaria en Curiosa die wij gepland hebben.

- Dordrecht 21 februari 2018
- Purmerend 28 maart 2018
- Purmerend 6 juni 2018
- Veenendaal 22 augustus 2018
- Dordrecht 8 september 2018
Meppel 28 november 2018

nvmh | kngmp
MPO © 2019