Veenendaal 13 december 2017

Gratis taxatiedag voor sieraden, kunst en curiosa in Veenendaal 13 december 2017


Ergens slingert nog dat oude bronzen beeld van opa op zolder. Waar zijn die oude sieraden van ma eigenlijk gebleven? Dat Chinese vaasje op de kast, is dat tegenwoordig nog wat waard? Zijn die zilveren miniatuurtjes en die oude kandelaar nog in trek bij verzamelaars of ... Herkenbaar?
 
U bent niet de enige met vragen over kunst, gouden en zilveren voorwerpen, Aziatisch aardewerk of curiosa in het algemeen. Vaak geërfd, gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?
 
Om die vraag te beantwoorden, organiseert de MPO in Veenendaal in samenwerking met Museum Veenendaal een GRATIS TAXATIEDAG op woensdag 13 december. Wie deze dag zijn of haar stukken deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in Museum Veenendaal, Kees Stipplein 76 in Veenendaal. Taxaties geheel gratis, museum-entree € 4,= (geheel ten goede aan het museum, MK gratis). Tevens kunt u deze dag uw stukken inzenden voor onze internationale veilingen. Een greep van wat we zoal voor u taxeren:

Gouden sieraden en voorwerpen - Gouden horloges - Edelstenen en mineralen - Zilveren sieraden en voorwerpen - Zilveren miniaturen - Tasbeugels en beursjes - Diverse sieraden - Diverse horloges - Etsen, gravures en schilderijen - Militaria - Krissen en diversen - Iconen - Muziekinstrumenten en diversen - Oude documenten - Oude boeken - Diverse boeken, documenten en prenten - Koningshuis - Glaswerk - Swarovski - Wijnen - Gewichten en weegschaaltjes - Tin, koper, brons en divers - Verzilverde- en vergulde voorwerpen - Ethnografie - Bustes en beelden - Beeldjes en poppen - Ansichtkaarten, foto’s en divers - Speelgoed en spellen - Strips en diversen - Modelbouw - Microscopen - Oude tegeltjes - Porselein, aardewerk en divers - Curiosa - Oude aandelen - etc.

Een gratis MPO-taxatie kan voorkomen dat een zeldzaam stuk verloren gaat of ongezien in de vergetelheid raakt en dat kan nooit de bedoeling zijn. Wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

nvmh | kngmp
MPO © 2017